Postani član KTŠ

Član Kluba tržiških študentov lahko postane vsak študent in dijak s stalnim prebivališčem na območju občine Tržič. Članstvo v klubu je prostovoljno in brezplačno.

Kako se včlaniš

Za včlanitev v KTŠ potrebuješ izpolnjeno pristopno izjavo ( dobiš jo na uradnih urah ali jo natisneš na spodnji povezavi) in originalno potrdilo o vpisu.

Razlogov je veliko

Zakaj bi se včlanil/a v klub

  • članstvo v klubu je povsem brezplačno
  • kot naš/a član/ica si deležen/na številnih ugodnosti
  • prav tako pa se kot član/ica lahko udeležiš števlnih projektov, aktivnost in dogodkov po ugodnejši ceni ali celo brezplačno!

Ugodnosti za naše člane

V Klubu tržiških  študentov se trudimo, da našim članom nudimo ugodnosti, ki so uporabne, ter zaželjene med študenti in dijaki. Na spodnji povezavi  je seznam ugodnosti, ki smo jih pripravili za vas, vedno pa smo odprti za predloge o razširitvi ponudbe. Ugodnosti lahko koristite po tem, ko se včlanite v klub.

Kako postati naš član?

AKTIVIST

Aktivist je aktiven član kluba, ki soustvarja projekte na različnih področjih. Kot aktivist pridobiš mnogo izkušenj na najrazličnejših področjih (organizacija, kultura, šport, PR …), lahko organiziraš ali sodeluješ pri organizaciji zanimivih projektov in skozi delo navežeš nova poznanstva. Z aktivnim delovanjem v društvu boš spodbudil/a svojo ustvarjalnost in delovne navade.

Kako postaneš naš aktivist? Pošlji motivacijsko pismo in življenjepis na ktstrzic@gmail.com

ČLAN

Član je študent ali dijak, ki ima stalno prebivališče na območju občine Tržič. V klubu KTŠ se lahko udeležuje raznoraznih dogodkov in koristi ugodnosti – popuste v trgovinah in pri storitvah, ki mu jih nudi članska izkaznica. Kot redni član sodeluješ pri delu organov društva in delovnih skupin, sodeluješ pri aktivnostih društva, z nami potuješ, koristiš mnoge popuste in ugodnosti za naše člane.

Kako postaneš naš član? PREPROSTO – potrebno je le izpolniti in podpisati pristopno izjavo, ki jo najdeš tukaj ali natisnjeno na INFO točki  in priložiti originalno  potrdilo o vpisu za tekoče šolsko leto. Dokumentacijo lahko odložite v našem poštnem nabiralniku, prinesete na uradne ure ali pa nam vse skupaj pošljete kar po pošti.

SIMPATIZER

Simpatizer je študent ali dijak, ki se v klubu  KTŠ  lahko udeležuje razoraznih dogodkov in koristi ugodnosti.Kot simpatizer sodeluješ pri aktivnostih društva, z nami potuješ, koristiš mnoge popuste in ugodnosti za naše člane.

Kako postaneš simpatizer?  PREPROSTO – potrebno je le izpolniti in podpisati pristopno izjavo, ki jo najdeš tukaj ali natisnjeno na INFO točki  in priložiti originalno potrdilo o vpisu za tekoče šolsko  leto. Dokumentacijo lahko odložite v našem poštnem nabiralniku, prinesete na uradne ure ali pa nam vse skupaj pošljete kar po pošti.